Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Οι κωλότουμπες του ΔΗΣΑΚΕΛΙΣΜΟΥ και των Χριστοφιασιστών

Απάντηση στον Anef_Oriwn από εδώ: Ο Θεμιστοκλέους φιλούσε υπέροχα! Πως θάφτηκε το θέμα των εγγράφων Ντάουνερ στην Κυπριακή Βουλή.


Μαζί με πλούσιο φωτορεπορτάζ από την Ομιλία του Anef_Oriwn στο 21ο Τακτικό Συνέδριο του ΑΚΕΛ. 

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από την ομιλία Anef_Oriwn στο 21ο Τακτικό Συνέδριο του ΑΚΕΛ, στο σημείο όπου αναλύει την σοβαρότητα και την ιδεολογική συγκρότηση του κόμματος


Ηλικιακέ Ρατσιστή Anef_Oriwniskope με τα χίλια accounts (accounts στο google αλλά βεβαια και accounts σε τράπεζες), συνεχίζεις ακούραστα στο μεροκάματο ως πλερωμένο πολυbot της Επαγρύπνησης.

Έχει ΑΠΟΛΥΤΟ δίκαιο ένας άλλος σχολιαστής που σε είπε "θλιβερή σκουληκαντέρα". Ακόμα εν λλία!! Είσαι τόσο ξιμαρισμένος, που στην ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ σε συναγωνίζεται ΜΟΝΟ ο Καρατζαφύρερ!!  

Πρώτα-πρώτα, σωστά η επιτροπή του μπλογκ σωστά εσύγχυσε τους Θεμιστοκλέηδες. Αφού τωρά τζιαι ο Κώστας τζιαι ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους τον ίδιο πουργουριδικο ΔΗΣΑΚΕΛΙΣΜΟ εξυπηρετούν. Σαν προπαγανδιστής της οθωμανικής μπακκίρας που είσαι, τζιαμαί εκόλλησες! Τζιοιμησμένε!! χαχαχα


Παραθέτουμε την φωτογραφία του anefοριακών διαστάσεων κωλότουμπα Καρατζαφέρη. Κάπως έτσι, κρυφοκοιτάζει μέσα από κλειστά παράθυρα και κλειδαρόπορτες και o Anef_Oriwn τους συγχωριανούς του και τους ρουφιανεύει στην Επαγρύπνηση. 

Οι κωλότουμπες σου βέβαια, κυριε Ηλικιακέ Ρατσιστή, δεν εκφράζουν μόνο τον γελοίο εαυτό σου και την καταρρακωμένη σου θλιβερή ψυχοσύνθεση. Τα ιδεολογικά σου άλματα και τα πηδηματάκια σου εκφράζουν ΟΛΗ την ηγεσία του ΔΗΣΑΚΕΛ (μήπως τζιαι του ΦΑΣΙΚΚΚ???) που εκπροσωπείς.

Είσαι φυσανέμης anef_αντροπής!! Φουουουουουουου...! Φουουουουουου...! Φουουουουουουουουουουουουουουου...!

Κάποτε έβριζες τον Ανδρέας Θεμιστοκλέου, αθθυμάσαι ρε καραγκιόζη της κουλούμπρας;; Είντα μάλιστα εμίλας μας, διά στόματος του αρχισούργελου ΚΩΣΤΑΚΟΜΠΛΕΞ Κώστα Κωσταντίνου για "ξεφτίλα, την απόλυτη ξεφτίλα"
http://aneforiwn.blogspot.com/2008/09/26-1-2.html

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧA!!!


AKEΛικές κωλότουμπες σε Συναγερμικό Πουργούρι

Τωρά έρκεσαι να υπερασπιστείς τον Αντρέα Θεμιστοκλέους ρε γελοίε;;; Τότε εσύ και τα υπόλοιπα εδονοτσογλανάκια εξιτιμάζετε τον ως ακροδεξιό και ΕΟΚΑβητατζή, τώρα που εγίνειν Δούριος Ίππος του ΑΚΕΛ και του Πουργουρισμού αγάπησετε τον;

ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ ΓΙΕ ΜΟΥ!!! Άτε, αύριο που να αλλάξουν γνώμη όπως άλλαξε τζιαι η ΕΟΚΑ Β να συνάξετε και την Χρυσή Αυγή, το ΦΑΣΙΚΚ, τον ομοφοβικό Ασλαν-το-βαζάνι τζιαι το ΕΛΑΜ στις Νέες Δυνάμεις! Ό,τι ξεπουλά την Κύπρο, είτε ακροδεξιό είτε άλλο, δικό σας.

ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΝΕΦΟΡΙΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣΙΣΤΕΣ!!!


Ο Πενταρόγιωρκος σας πιάνει και πάλι επαυτοφόρο τους υβριστές  της επαγρύπνησης. Στη φωτογραφία, ο χριστοφιασίστας Anef_Oriwn και πάλι πιάστηκε στην φάκα μου, καθώς αποχωρούσε από το Συνέδριο του ΑΚΕΛ. Έκλαιγε συνέχεια, όπως βλέπετε, και φώναζε "κουρακ-άου, κουρακ-άου!"

1 σχόλιο:

Απαγορεύονται τα greeklish, οι ύβρεις, ο λίβελλος και οι απειλές. Αν κάτι θεωρηθεί απειλή ή απόρρητο προσωπικό δεδομένο ή λίβελλος θα διαγράφεται. Κατά τ' άλλα γράφετε ό,τι θέλετε. Ακόμη και τα bots της Επαγρύπνησης μπορούν να αναρτούν αβέρτα (για να δηλώνουν περισσότερη δουλειά και έτσι πλερώνονται περισσότερα!)