Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Νέα δημόσια παραδοχή Anef_Oriwn: «Πληρώνομαι για να απαντώ στα σχόλια»

Στη φωτογραφία, γκαρσόνα της ΠΟΓΟ ετοιμάζει το μεσημεριανό του Anef_Oriwn, στο ΚΨΜ της Επαγρύπνησης

Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο γνωστός αρχιφασίστας του διαδικτύο, ο Ηλικιακός Ρατσιστής Anef_Oriwn, παραδέχτηκε δημόσια πως δεν είναι Έλληνας Κύπριος, αλλά τουρκικής καταγωγής λέγοντας: «είμαι τουρκόσπορος προδότης». Δείτε εδώ την σχετική μου έρευνα: http://pentaroyorkos.blogspot.com/2010/09/aneforiwn_04.html

Πρόσφατα, εκτός από τον Anef_Oriwn, και ο πρόεδρος Χριστόφιας παραδέχτηκε πως νιώθει πιο Σύριος παρά Έλληνας - όντως είναι πολυπολιτισμικό το ΑΚΕΛ - Λέτε να υπάρχει και καμιά μειονότητα Ελληνοκυπρίων εκεί μέσα;;;!

Τώρα, μετά από αρκετό καιρό που το αρνιόταν, ο Anef_Oriwn παραδέχτηκε πως εκτός από «τουρκόσπορος» και «προδότης» που είναι, πως ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ για τις απαντήσεις στα σχόλια που αφήνει σε όλη την κυπριακή μπλογκόσφαιρα!

Στη φωτογραφία, η Δρακούνα απολαμβάνει ένα ελαφρύ γεύμα πριν φορέσει την κουκούλα της για την καθιερωμένη συνάντηση με την αυτού μαγαριότητα, τον Κοριό

Εδώ και μήνες εγώ σας ενημερώνω πως ο Anef_Oriwn, το πολυbot αυτό τις Επαγρύπνησης με τα χίλια πρόσωπα και τα χίλια ψευδώνυμα, accounts και aliases, τρολλάρει το διαδίκτυο με λεφτά που του χορηγούν διάφορα ακελοκληριδικά τζάκια και μαύρα "αριστερά" κονδύλια. Τώρα το παραδέχτηκε επιτέλους: 

Blogger Ο/Η arxiepiskopos είπε...
ΕΔΕΚ Πάφου,οι επί-ντροποι δεν έχουν κώλον να αφήσουν ανοικτά τα σχόλια,γιατί έτσι θα παίρνουν πληρωμένες απαντήσεις στις μαλακίες που γράφουν.Επίσης θα εκτίθενται,έχοντας υποστηρικτές εσένα ,τον Τσιέλεπο και τον Πενταρόγιωρκο.
6 Νοεμβρίου 2010 8:12 μ.μ.
 http://christofias-watch.blogspot.com/2010/11/blog-post_06.html
 Μπράβο ρε bot της Επαγρύπνησης! Μπράβο ηλικιακέ ρατσιστή Anef_Oriwn! Και «τουρκόσπορος», και «προδότης», και ακριβοπληρωμένος!!


ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, που θα έλεγε και ο Αναστασιάδης με τον Ερντογάν!!
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ-ΣΥΡΙΑ, που θα έλεγε και ο Οδοστρωτήρας!

Οπαδός της ΚΙΣΑ από το Φεστιβάλ Rainbow:
«ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!! ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ!!!»

3 σχόλια:

  1. Το ΦΑΣΙΚΚ ειν' εδώ, ενωμένο δυνατό!

    Δημήτρη προχώρα, στους έποικους με δώρα!

    ΑΚΕΛ ΔΗΣΥ Μιχάλης Μιχαήλ!

    Ασλάν, Βαζάν, Χασάν, Ανάν!

    Ντενκτάς θυμήσου, το ΑΚΕΛ είναι μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο/Η arxiepiskopos είπε...
    ΕΔΕΚ Πάφου,οι επί-ντροποι δεν έχουν κώλον να αφήσουν ανοικτά τα σχόλια,γιατί έτσι θα παίρνουν πληρωμένες απαντήσεις στις μαλακίες που γράφουν.Επίσης θα εκτίθενται,έχοντας υποστηρικτές εσένα ,τον Τσιέλεπο και τον Πενταρόγιωρκο.
    6 Νοεμβρίου 2010 8:12 μ.μ. ΠΕNΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,μα χρειάστηκες καιρό για να κάνεις τούτην την "έρευνα";Απ'ότι βλέπουν οι μη τυφλοί αναγνώστες σου,το πιο πάνω σχόλιο ανήκει στον arxiepiskopos και όχι στον ΑNEF.Εκτός αν πες και πες πίστεψες κι ο ίδιος πως οι δύο αποτελούν ένα.Όσο για την δυνατότητά σου να κατανοείς τη μεταφορική χρήση λέξεων(ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ απαντήσεις),κατανοώ ότι αυτό υπερβαίνει τις νοητικές σου δυνατότητες και γι'αυτό δεν παραπονιέμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο/Η arxiepiskopos είπε...
    Καλά,ρε ΡΗΓΑ,εμένα με διαγράφουν,γιατί είμαι τουρκόσπορος προδότης.Εσένα γιατί;Αφού ανήκετε στην ίδια διχι-Ττομική κλίκα.Μήπως σε θεωρούν κι εσένα bot του ΑΝΕΦ;
    4 Σεπτεμβρίου 2010 8:08 μ.μ.-----OY,KAKON,TZIAI TOYTON ENN TOY ARXIEPISKOPOY!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύονται τα greeklish, οι ύβρεις, ο λίβελλος και οι απειλές. Αν κάτι θεωρηθεί απειλή ή απόρρητο προσωπικό δεδομένο ή λίβελλος θα διαγράφεται. Κατά τ' άλλα γράφετε ό,τι θέλετε. Ακόμη και τα bots της Επαγρύπνησης μπορούν να αναρτούν αβέρτα (για να δηλώνουν περισσότερη δουλειά και έτσι πλερώνονται περισσότερα!)