Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Δημόσια παραδοχή Anef_Oriwn: «Είμαι τουρκόσπορος προδότης»


 Πριν από πολύ λίγο, το γνωστό πολυbot της Επαγρύπνησης Anef_Oriwn, αυτός που πλερώνεται από δεξιά τζάκια (με σύζυγο πρωην δικηγόρο της εοκαβητα) για την δουλειά του στις Νέες Δυνάμεις και στην Επαγρύπνηση, μέ ένα από τα πολλά bots που αποδεδειγμένα διαθέτει ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ δημόσια πως είναι «τουρκόσπορος» και «προδότης».

Αυτό είναι πολύ καλό εκ μέρους του, κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει για να ξέρουμε ποιες είναι επιτέλους οι πεποιθήσεις ορισμένων φανατικών οπαδών και ψηφοφόρων του Δημήτρη Χριστόφια.

Ιδού η δημόσια παραδοχή:

Ο/Η arxiepiskopos είπε...
Καλά,ρε ΡΗΓΑ,εμένα με διαγράφουν,γιατί είμαι τουρκόσπορος προδότης.Εσένα γιατί;Αφού ανήκετε στην ίδια διχι-Ττομική κλίκα.Μήπως σε θεωρούν κι εσένα bot του ΑΝΕΦ;
4 Σεπτεμβρίου 2010 8:08 μ.μ.
Και εις ανώτερα «τουρκόσπορε», «προδότη» Anef_Oriwn! Και εις ανώτερα!

7 σχόλια:

  1. μα εν πολλά ομορφούης τούτος ο τουρκόσπορος. μήπως δεν είναι αυτός ο άνεφ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι αγαπητέ. Ο έμμισθος του Κόμματος δεν είναι ούτε Τουρκόσπορος, ούτε προδότης και θα εξηγήσω:

    1. Δεν είναι Τουρκόσπορος διότι αυτός ο όρος υποδηλώνει μια καταγωγή. Ο έμμισθος του Κόμματος είναι γιουσουφάκι.

    Υπάρχει μια διαφορά.

    Τα γιουσουφάκια ήταν νεαρά αγόρια απροσδιορίστου καταγωγής και με χωρίς οποιαδήποτε συνείδηση (συνήθως από χριστιανικούς πληθυσμούς της Οθωμανικής αυτοκρατορίας), ευνουχισμένα, που έκαναν όλων των ειδών τα θελήματα στον σουλτάνο και στους αξιωματούχους του.

    Και ενώ με την κατάρρευση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας εξαφανίστηκαν τα γιουσουφάκια, εμφανίστηκαν στην Κύπρο από το '60 και μετά.


    2. Ο έμμισθος του Κόμματος δεν είναι προδότης διότι αυτός ο όρος επίσης υποδηλώνει καταγωγή. Για νάσαι π.χ. προδότης των Ελλήνων πρέπει πρώτα απ'όλα να είναι Έλληνας. Διαφορετικά τί σόι προδότης είσαι;


    Νίκολο Σάκκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρα θέλεις να μας πεις Νίκολο πως ο Anef Oriwn είναι μή-Έλληνας, γιουσουφάκι, και απλώς δηλώνει "τουρκόσπορος προδότης" για να θολώνει τα νερά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το τί λέει και τί δηλώνει ένα γιουσουφάκι δεν έχει σημασία. Δεν είναι σε θέση να έχει άποψη. Ακόμα και όταν πιστεύει ότι εκφέρει άποψη, τα λόγια του δεν μετρούν καθόλου. Δημιουργούν απλώς θόρυβο.

    Είναι ένα ανύπαρκτο πλάσμα με πρόσβαση στο διαδύκτιο.

    Και λάθος του αγαπητού Γιώργου αλλά πολύ μεγάλο λάθος του Christofias-Watch που έχουν εναγάγει ένα γιουσουφάκι σε πλάσμα στο οποίο οι αναγνώστες πρέπει για κάποιο λόγο να δίνουν σημασία.


    Ν. Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ σωστός ο τελευταίος συνονόματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε μου Πενταρόγιωρκε, καλωσόρισες με το νέο σου το Blog. Το παρακολουθούμε πολύ εδώ στο πανεπιστήμιο, έχει γίνει πολλά μεγάλο hit. Ο ανεφορίων πρέπει να τρώει από πάνω του.

    Ο άνεφοριων πόσα άραγε πληρώνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε John, δεν μπορώ να ξέρω πόσα πλερώνεται. Η κοινοπραξία του δεξιού τζακιού με την Επαγρύπνηση πάντως απέφερε καρπούς - νομίζουν!!

    Πάντως ξέρω πως το μπλογκ μου άρχισε να τους ενοχλεί πολύ, γιατί έχω ξεσκεπάσει την προπαγάνδα του κόμματος μέσω των bots της Επαγρύπνησης στο διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύονται τα greeklish, οι ύβρεις, ο λίβελλος και οι απειλές. Αν κάτι θεωρηθεί απειλή ή απόρρητο προσωπικό δεδομένο ή λίβελλος θα διαγράφεται. Κατά τ' άλλα γράφετε ό,τι θέλετε. Ακόμη και τα bots της Επαγρύπνησης μπορούν να αναρτούν αβέρτα (για να δηλώνουν περισσότερη δουλειά και έτσι πλερώνονται περισσότερα!)