Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Απειλές για δολοφονίες σε νέο φιλοΑΚΕΛικό μπλογκ της Επαγρύπνησης;

Πρόσεξα πως πρόσφατα άνοιξε ένα νέο μπλογκ, το οποίο φαίνεται πως το διαχειρίζονται τα ίδια bots της Επαγρύπνησης που βρωμίζουν το διαδίκτυο με βρισιές και απειλές. Οι συντάκτες είναι ανώνυμοι. Πάντως ενδιαφέρον έχει ποιοι το προωθούν και στηρίζουν την προπαγάνδα του.

Το νέο μπλογκ είναι αυτό: http://edokypros.blogspot.com/

Αυτοονομάστηκε ως "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ". Τόσο είναι το κόμπλεξ των ρατσιστών που στηρίζουν Χριστόφια και των πρακτόρων της Επαγρύπνησης που έκαναν ένα μπλογκ αντιγραφή του Χριστόφιας Watch!!!!!

Προσέξτε τώρα τι είδους προπαγάνδα κάνει. Προσπαθεί να παρουσιάσει τις δημοκρατικές, πολιτικές δυνάμεις της Κύπρου ως φασίστες!!!


- Βάσος Λυσσαρίδης: Ηγέτης της Αντίστασης κατά της ΕΟΚΑΒΗΤΑ και του φασισμού, την ώρα που το ΑΚΕΛ κερνούσε γλυκό καρυδάκι και έλεγε την Κληρίδη "καλό καραβοκύρη", ιδρυτής της αριστερής, σοσιαλιστικής ΕΔΕΚ
- Δημήτρης Συλλούρης: Πρόεδρος και βουλευτής του κεντροδεξιού ΕΥΡΩ.ΚΟ
- Ζαχαρίας Κουλίας: Βουλευτής του κεντρώου ΔΗ.ΚΟ,
- Ρίκκος Ερωτοκρίτου: Βουλευτής του κεντροδεξιού ΕΥΡΩ.ΚΟ
- Γιώργος Περδίκης, Βουλευτής των Οικολόγων-Περιβαλλοντιστών, με μεγάλη δράση στο παγκόσμιο ειρηνιστικό κίνημα
- Νικόλας Παπαδόπουλος, βουλευτής του ΔΗ.ΚΟ., του κόμματος του Τάσσου Παπαδόπουλου, του μόνου προέδρου που μας άφησε να ψηφίσουμε δημοκρατικά σε δημοψήφισμα
- Γιώργος Λιλλήκας, πρώην βουλευτής του κομμουνιστικού ΑΚΕΛ, πρώην ΥΠ.ΕΞ
- Γιαννάκης Ομήρου, Πρόεδρος και βουλευτής της σοσιαλιστικής, αριστερής ΕΔΕΚ
- Κάποιος άγνωστος κύριος
- Ξενής Ξενοφώντος: Δικηγόρος, συνελήφθη από το καθεστώς Χριστόφια και τον Μαγάριο αλλά δικαιώθηκε και αθωώθηκε πανηγυρικά

Τους πιο πάνω το μπλογκ EdoKypros προσπαθεί να μας πει πως είναι "φασίστες"!!! ΕΛΕΟΣ!! Σοσιαλιστές, δημοκράτες, αντιστασιακούς, πράσινους, κεντρώους, και το EdoKypros, το νέο προπαγανδιστικό εργαλείο της Επαγρύπνησης παρουσιάζει μας τους ως φασίστες!! Γιατί δεν γράφουν και στα αγγλικά τις ασυναρτησίες τους να τα βλέπουν οι ξένοι να γελούν με τούντες πολιτικές αλχημείες;

Το πρόβλημα όμως δεν σταματά εκεί. Ονόμασε τόσους δημοκράτες "φασίστες" και με "μυαλά ρατσιστικής νοοτροπίας", μετά ζητά και την φυσική εξόντωση τους! ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!! Θαυμάστε τι banner υπαρχει:

 Το μπλογκ καλεί σε ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ των "φασιστών"!!! Να πεθάνουν δηλαδή! Αντικατέστησαν το ρατσιστικό "Καλός Τούρκος ο νεκρός Τούρκος" και το έκαναν "Καλός φασίστας ο νεκρός φασίστας"!!!

Και φυσικά είδαμε ποιοι ειναι οι "φασίστες" για τούντο μπλογκ: Λυσσαρίδης, Συλλούρης, Περδίκης, Ξενοφώντος, Ομήρου, Παπαδόπουλος, Λιλλήκας κλπ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ????

Ποιοι υποστηρίζουν το μπλογκ αυτό, που ζητά την ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ τόσων "φασιστών"??? Εγώ έκανα πάντως μια μικρή έρευνα, και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ μπλόγκερ που βρήκα να έχει link προς το μπλογκ που ζητά την φυσική εξόντωση ανθρώπων όπως ο Λυσσαρίδης και ο Κουλίας είναι ο Μιχάλης Μιχαήλ:


Το άλλο μπλογκ είναι ...του Anef_Oriwn, του γνωστού λάτρη της βραστής ΚΕΑΝ!! Χεχεχε, το περιμένατε, έτσι;;; Μιχάλης Μιχαήλ και Anef_Oriwn πάνε πακέτο:


Δεν βρήκα άλλο μπλογκ να έχει link προς το EdoKypros. Περίεργο εν νομίζετε?? Ένα τελείως άγνωστο μπλογκ και λινκάρουν σε αυτό ΜΟΝΟ οι Μιχάλης Μιχαήλ και το γνωστό bot της Επαγρύπνησης Anef_Oriwn... Τυχαίο; Δεν νομίζω!! Αυτοί οι δύο δεν είναι που ΓΕΜΙΖΟΥΝ κυριολεκτικά την κυπριακή μπλογκόσφαιρα με τα σχόλια τους που υπερασπίζονται την κυβέρνηση;;;

Περιμένω πάντως τις τοποθετήσεις τους... Την ώρα που η φασιστική αστυνομία του Χριστόφια εμάζεψε τον Ξενή Ξενοφώντος και εσύναξε τα κομπιούτερ του για ένα σχόλιο "απειλητικό" που ΔΕΝ έκαμε, ο Μιχαήλ και ο Anef_Oriwn επανηγύριζαν... Τώρα που στηρίζουν τζιαι οι δύο μια σελίδα που ζητά ΞΕΚΑΘΑΡΑ την ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ της αντιπολίτευσης, και "φασιστών" όπως ο Παπαδόπουλος, ο Λιλλήκας και ο Ερωτοκρίτου, θα πάει άτζιαπης σου η αστυνομία σπίτι τους;

Α, επίσης πολλά ενδιαφέρον έχει και ποιοι "επώνυμοι" δηλώνουν οπαδοί του "Καλός φασίστας ο νεκρός φασίστας":


Έχουμε και λέμε...
* Γιώργος Πήττας
* Γιώργος Κακούρης ("Nekatomenos")
* Χριστιάνα Βωνιάτη
* Χριστίνα Γεωργίου
* και κάποια άλλη Χριστίνα δίχως άλλα στοιχεία

Οι τρεις πρώτοι, αν δεν κάνουμε λάθος, δουλεύουν όλοι στον ΠΟΛΙΤΗ... Αυτό από μόνο του "τα λέει όλα"...

Μιχάλης Μιχαήλ - Anef_Oriwn από την περιθωριακή φυλλάδα ΓΝΩΜΗ, οι υπόλοιποι από τον ΠΟΛΙΤΗ...

Τα συμπεράσματα δικά σας...!

27 σχόλια:

  1. Ώστε έτσι Γιώργο Πήττα... Στηρίζουμε και την βία, ε;;;

    Καλή η βία άμα προέρχεται από τους φίλους σου τύπου TVXS, έτσι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάνα μου ρε, θέλεις σημασία έννεν;

    Ο αστυνομικός είναι όργανο. Το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μόνο μπουζούκι εδώ μέσα εσύ είσαι Μιχαήλ.

    Χώνεψε το: Είσαι ένα γιουσουφάκι ενός αυταρχικού καθεστώτος και ενός κράτους διαφθοράς.

    Με πλάτες και με σοβαροφάνεια και με αυθάδεια μεν, χωρίς σπονδυλική στήλη δε.

    Νίκολο Σάκκο ....Γαμώ τα ψευδοκράτη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιχάλη Μιχαήλ, όταν κι άλλοι κακοποιούν τη λογική θίγεσαι ε;

    Όταν εσύ έλεγες ότι η οικογένεια του Τάσσου απήγαγε τη σορό, ήθελες σημασία ή εκτελούσες αποστολή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιχάλη ως υποψήφιος βουλευτής που θα είσαι , αλλά και ως πολύ καλός γνώστης της ελληνικής παιδείας που είσαι οφείλεις μια απάντηση στον Κο Εξαρόγιαννο.

    Ψέγε μηδένα.
    Υφορώ μηδένα.
    Πάσι διαλέγου.
    Όνειδος έχθαιρε.
    Ευσέβειαν φύλαττε.
    Επι νεκρω μη γέλα.



    Πενταρόγιωρκο όσον αφορά τη Χριστιάνα Βωνιάτη διάβασε την παρακάτω ανάρτηση της στο μλοκ της για να μάθεις για τη λειψανδρία που μαστίζει το ΑΚΕΛ.(ΑΠΌ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΥΣΙΚΑ).
    http://voniati.blogspot.com/2010/09/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνούμε ότι το AKEL LtD πάσχει από λειψανδρία. Είναι όμως πήκτρα στις αδελφές. Όχι στους ομοφυλόφυλους. Στις αδελφές. Υπάρχει μια διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε Κόκκινε Ιαβέρη, υποστηρίζεις ένα μπλογκ που μιλά καθαρά για δολοφονία των "φασιστών", όπου φασίστες είναι δημοκράτες κοινοβουλευτικών κομμάτων, και θα πουλήσεις και πνεύμα;

    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το ΑΚΕΛ πάσχει απο λειψανδρία, έχει όμως για τιμονιέρη τον γλειψ-Άνδρο ! μην το ξεχνατε αυτό !!!!

    Α.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολλοί γαμιάδες ειδικεύονται στο γλειφομούνι

    ο Άντρος Κυπριανού ειδικεύεται στο γλειφολυσσάρι

    παρά το ότι τον κατηγορεί παρασκηνιακά, μόλις τον δει τον γλύφει τον Λυσσαρίδη με πάθος!

    ΑΚΕΛΙΚΟ ΓΛΥΦΟΛΥΣΣΑΡΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μιχαήλ, μικρέ Άϊχμαν, θα σε βάλει τελικά ο Άντρος το ούφο στο ψηφοδέλτιο; Εγώ λέω θάναι καλό νέο. Διότι θα πάει να πει ότι το Κόμμα είναι τελείως απελπισμένο.
    Νίκολο Σάκκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έτσι για να σας καθησυχάσω, δεν έχω βλέψεις για βουλευτής...

    Ηρεμήστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μιχάλη άσ' τα σάπια.
    Εκτός από κάποια μέλη του ΑΚΕΛ που είναι δήμαρχοι, ακούγεται και το δικό σου όνομα να φιγουράρει στα ψηφοδέλτια του ΑΚΕΛ.

    καμάρι σου να είσαι ΑΝΤΡΑΣ σε ένα ΑΚΕΛ που πάσχει από λειψ-Ανδρεία.

    Α.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1η Οκτωβρίου.

    Δημήτρη Χριστόφια,

    Το αξίωμα που κατέχεις και το οποία εκπορνεύεις κάθε μέρα σαν φτηνή cheerleader του κεμαλικού προτεκτοράτου του βορρά, είναι αξίωμα που κτίστηκε πάνω στα κόκκαλα των ηρώων των οποίων τα ορκς σου προσβάλλουν καθημερινά με τις βεβηλώσεις μνημείων και τάφων ενώ εσύ νίπτεις τα χείρας σου.

    Θυσιάστηκαν τα νειάτα της κύπρου στις αγχόνες της ιμπεριαλιστικής Βρεττανίας (με την οποία το Κόμμα σου πάντα διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις, ακόμα και ύποπτες κατά την διάρκεια του ένοπλου εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα) για να δημιουργηθεί στην κύπρο ένα ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ στο οποίο βολεύτηκαν λόμπι όλων των ειδών και όλων των αποχρώσεων - κόμματα, δεξιά και αριστερά και κεντρώα και διάφοροι πολιτικοί κύκλοι, οικονομικοί και βιομηχανικοί μεγαλοαπατεώνες, υπόκοσμος, όπως και διάφοροι τυχοδιώκτες, σοβαροφανείς και μη- και των οποίων τα θελήματα και τις βρωμοδουλειές κάνουν διάφορα γιουσουφάκια, ορκς και μικροί Άιχμαν, ακόμα και κύκλοι της αστυνομίας με ύποπτες διασυνδέσεις με τον υπόκοσμο (από την τηλεόραση είδαμε αστυνομικό να κάνει high-five με γνωστό ισοβίτη, βιαστή και δολοφόνο, την ώρα που ο δεύτερος έμπαινε στο δικαστήριο και κανένας, μα κανένας αξιωματούχος του κράτους δεν το θεώρησε καν απαράδεκτο) της οποίας τα κατορθώματα βλέπουμε όπως πρόσφατα με το φιάσκο στην Αραδίππου, πουλώντας ο καθένας εκδούλευση στους μεγάλους με το όνειρο και τις υποσχέσεις του βολέματος στο "Κυπριακό όνειρο" ενός κράτους ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ του οποίου ηγείσαι μεγαλοπρεπώς, έχοντας καταντήσει την Κύπρο από νήσο των αγίων και των ηρώων σε φτηνό πορνείο της Ευρώπης.

    1η Οκτωβρίου - 14 Νοεμβρίου
    ΤΑ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΗ ΣΑΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

    --
    Ρήγας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Έτσι για να σας καθησυχάσω, δεν έχω βλέψεις για βουλευτής..."

    Χαχαχχαχαχαχαχα! Ο Μιχαήλ βουλευτής! Θα γελάσει το χειλάκι μας!

    Πρώτη φορά θα αποκτήσει ο Έρογλου βουλευτές ΚΑΙ στο "ελληνοκυπριακό κονστιντουεντ στέιτ"!!!

    ΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν μαζέψουμε κάμποσες υπογραφές υποστήριξης, θα πειστείς και θα δεκτείς να συμπεριληφθείς στο ψηφοδέλτιο του Κόμματος μικρέ Άϊχμαν;

    Μάλιστα αν το διαδώσουμε και στον βορρά, είμαι σίγουρος ότι θα μαζέψουμε και πολλές υπογραφές Τούρκων, κυρίως δε από τους εποικομογγόλους της ανατολής που θέλετα να αφήσετε μέσα στα σπίτια μας. Και αν δεν ξέρουν να υπογράφουν το όνομα τους, θα πάει ο Τριμικλινιώτης και η Βωνιάτη να τους βολέψουν.

    Σε παρακαλούμε βάλε υποψηφιότητα για το καλό του τόπου!

    Για να μην περάσει ο φασισμός.

    Για ανέβει το επίπεδο ζωής.

    Για να κατέβει το επίπεδο χοληστερόλης.

    Τριμικλινιώτη, βάλε κι'εσύ αγόρι μου. Το αξίζεις και ας μην έχει αναγνωρίσει το Κόμμα την αξία σου.

    Ne mutlu yusuf diyenim!
    (Τί ευτυχία να είσαι γιουσουφάκι)

    Νίκολο Σάκκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Χριστόφιας δεν είναι ο πρώτος που μίλησε για "εισβολή" της Ελλάδας στην Κύπρο. Ο πρώτος που είπε τέτοιο πράγμα ήταν ο Μακάριος από το βήμα των ΗΕ το 1974, μια μέρα πριν την Τούρκικη εισβολή, καλώντας επίσης τις εγγυήτριες δυνάμεις να επέμβουν.

    Το πραξικόπημα...

    ** Έδωσε στον Μακάριο ένα μόνιμο στάτους κάτι μεταξύ οσιομάρτυρα και αγίου στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας των Κυπρίων που βασίζεται σε μια λανθασμένη λογική που λέει "Αφού το πραξικόπημα είναι έγκλημα, τότε το θύμα [ο Μακάριος] έχει απόλυτο δίκιο σε ό,τι έχει πει και λέει και σε ό,τι έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει και τώρα και εις τους αιώνες των αιώνων."

    ** Έδωσε στο ΑΚΕΛ μια σειρά επιχειρημάτων που βασίζονται σε λανθασμένη λογική που λέει "Αφού οι πραξικοπηματίες ήταν δεξιοί και αφού εμείς λέμε ότι είμαστε αριστεροί, τότε εμείς είμαστε στο αντίθετο στρατόπεδο και επομένως πρέπει να θεωρούμαστε αντιστασιακοί. Και αφού οι πραξικοπηματίες είναι φασίστες, τότε εμείς είμαστε οι σωστοί σε ότι λέμε και σε ό,τι κάνουμε."

    Επιπλέον, ...

    Ο Χριστόφιας είναι ένας ψευδοπρόσφυγας.

    Ψευδοπρόσφυγας καλείται αυτός που ενώ έχει εκδιωχθεί από την πατρίδα του, ΔΕΝ διεκδικεί το ΔΙΚΑΙΩΜΑ για επιστροφή.

    --
    Ρήγας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Χριστόφιας είπε:

    "Οι λεγόμενες μητέρες πατρίδες, έκαναν και οι δύο εισβολή."

    Αυτό ακριβώς είπε.

    1. Με τον χωρκάτικο σαρκασμό *λεγόμενες* (μητέρες πατρίδες) προσβάλλει τα αισθήματα του λαού.

    2. ΔΕΝ είπε "η χούντα έκανε εισβολή." Είπε "οι λεγόμενες μητέρες πατρίδες" έκαναν εισβολή, δίνοντας άλλοθι στο καθεστώς της Άγκυρας και ισοπεδώνοντας πλέον τα πάντα.

    Αναφέρθηκε στην χούντα στη συνέχεια λέγοντας:

    "Ευτυχώς για τον λαό της Ελλάδας, έπεσε η χούντα και επανήλθε η δημοκρατία στην χώρα που γεννήθηκε."

    Αν κάτι άλλο είχε υπ'οψην να πει δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι τί είπε. Στο κάτω κάτω ας επανορθώσει, κάτι όμως που ΔΕΝ κάνει, ενώ την ίδια ώρα τα γιουσουφάκια του προσπαθούν να το εκλογικεύσουν ισχυριζόμενοι ότι αυτό που είπε είναι "άλλο χούντα και άλλο Ελλάδα."

    Αυτή η εκλογίκευση είναι λανθασμένη. Τα λόγια του Χριστόφια ήταν ξεκάθαρα.

    --
    Ρήγας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ

    ΧΡΙ
    ΠΡΟ
    ΚΑΤ

    ΧΡΙ.ΠΡΟ.ΚΑΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απόδειξη ότι η Ελληνική πλευρά είναι αφοσιωμένη σε μια λύση ΔΔΟ και στην εν'αλλάξ προεδρία, μετά τον Τάσο Παπαδόπουλο βγάλαμε πρόεδρο έναν αθίγγανο απροσδιορίστου καταγωγής αλλά με Τουρκική συνείδηση.

    Προδότης πάντως δεν είναι όπως λέει ένας ανώνυμος. Για νάσαι προδότης του Ελληνισμού, βασική προϋπόθεση είναι να είσαι και να νοιώθεις Έλληνας. Διαφορετικά, τί ακριβώς προδίδεις;

    Νίκολο Σάκκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μα γιατί έκλεισε τα σχόλια το Christofias-Watch;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμε,
    Θέλουν μονοι τους να μιλανε και μόνοι τους να ακούνε! Έτσι δεν τους αμφισβητεί και κανένας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μα αυτό δεν τους ωφελεί σε τίποτα.Δεν το καταλαβαίνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλά, δέστε εδώ:

    http://cyprusindymedia.blogspot.com/2010/10/prio.html

    ...και εδώ θάμαστε να τα ξαναπούμε.

    Νίκολο Σάκκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ιδρύθηκε με τις ευλογίες της Επαγρύπνησης, του ΑΚΕΛ, του ΕΛΑΜ και της Χρυσής Αυγής το προβοκατορικό Ψευδομέτωπο Αθήνας, με σκοπό να τρομοκρατήσει με τα άρβυλα, τα ρόπαλα και τα SS του τους δημοκράτες του αντικατοχικού, αντιομοσπονδιακού κινήματος.

    Φασίστες του ΕΛΑΜ και προβοκάτορες του Ψευδομετώπου Αθήνας: Κάτω τα χέρια από την Αδούλωτη Κερύνεια, τον ΕΦΑΕΦΠ, το Μέτωπο, την ΕΦΕΝ, την ΕΔΕΚ, το Κυπριακό Indymedia, την Κίνηση για Ελευθερία και Δικαιοσύνη.

    ΟΧΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

    ΕΞΩ ΤΟ ΕΛΑΜ, ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΗΝΟΨΕΥΔΟΜΕΤΩΠΙΤΕΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ.

    ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΗ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 1. Νόμπελ Χημείας πρέπει να δωθεί στον Χριστόφια, διότι κατάφερε να μεταμορφώσει τον Αναστασιάδη από καμένο χαρτί σε εκλέξιμο υποψήφιο για πρόεδρο της δημοκρατίας.


    2. ΠΟΤΕ θα αποφασίσει επιτέλους κάποιος δικαστής να ασχοληθεί με τις συχνές πλέον ΒΕΒΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ;


    3. Αν οι γείτονες τσακώσουν κάποιον που βεβηλώνει ένα μνημείο και του σπάσουν τα κόκκαλα, ΠΟΙΟΣ θα πάει φυλακή;


    4. Αν το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας (στα γήπεδα ή αλλού) θεωρείται "ελεύθερη έκφραση" από τους κουλτουριάρηδες, το ίδιο θεωρείται και το κάψιμο της Κυπριακής;


    5. Ο Χριστόφιας είπε (για τον Νόμπελ του Πισσαρίδη) ότι "είναι τιμή για την Κύπρο και τον λαό της." Δύο πράγματα:


    α) Εκσιούζ μι φλέξιμπλ ουάν; Ο Πισσαρίδης μορφώθηκε και διαπρέπει ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ. Στο κράτος της διαφθοράς που φτιάξατε μετά το '60, αν δεν είχε ΜΕΣΟ (ειδικά κομματικό) ούτε μεταπτυχιακός συνεργάτης δεν θα ήταν. Είναι ΘΡΑΣΟΣ λοιπόν να ζητά τα εύσημα η Κύπρος μέσω του προέδρου της.


    β) Σε λίγο ο Χριστόφιας θα μας πει ότι το Νόμπελ του Πισσαρίδη είναι κοινή κατάκτηση Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.


    6. Πώς γίνεται ο Χριστόφιας μέσα σε τέσσερα (4) χρόνια να έμαθε Ρωσσικά, να πήρε πρώτο πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτωρικό στην ΙΣΤΟΡΙΑ; Ήταν παιδί-θαύμα; Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:


    α) Οι κομματικοί έμπαιναν (και έβγαιναν) από παν-μια του ανατολικού μπλοκ με ΕΙΔΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.


    β) Σπούδαζαν ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ των λαών των ανατολικών χωρών όπου εξ'άλλου όποιος δεν ήταν κομματικό μέλος δεν είχε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να σπουδάζει.


    γ) Και τί είδους ΙΣΤΟΡΙΑ κατάφερες να μάθεις (ή κατάλαβες) πρόεδρε, που εκτός των άλλων αποκαλείς την ανεξαρτησία της Κύπρου "κοινή κατάκτηση Ε/Κ και Τ/Κ"; Δηλαδή οι ήρωες της ΕΟΚΑ (που χωρίς αυτούς σήμερα εντί για πρόεδρος θα ήσουν ακόμα συντεχνιακός) και οι ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΙ Τ/Κ είχαν κοινούς στόχους;


    δ) Αγράμματε ρεζίλι, δεν φτάνει που μας ντροπιάζεις ως Έλληνες της Κύπρου, ντροπιάζεις και την επιστήμη της Ιστορίας.


    ε) Η ομιλία του Χριστόφια στις ΗΠΑ, αν δινόταν από μαθητή γυμνασίου ως έκθεση ιδεών, θα έπερνε απροβίβαστο βαθμό. Ο απροβίβαστος πάει βεβαίως σε μας τους ΒΛΑΚΕΣ Έλληνες της Κύπρου που τον εκλέξαμε.


    ΤΑ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΗ ΣΑΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

    --
    Ρήγας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. -Κάποιος άγνωστος κύριος
    Είναι ο Αντώνης Πιερίδης του ΕΔΗΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Kαλά ρε πενταγιόρκο,ασπάζεσαι το κυπριακό "ότι δηλώσεις είσαι".Εγώ όπως υποστηρίζω ότι πολλοί ακελικοί είναι πιο δεξιοί από τους δεξιούς, έτσι και ο Ομήρου πχ δεν είναι σοσιαλιστής ή ο Περδίκης δεν έχει μεγάλη δράση στο παγκόσμιο ειρηνιστικό κίνημα(φαντάζουμαι εν για αστείο που τόγραψες).
    Τωρά αν όντως πιστέφκεις ότι τούτοι ούλλοι εν σοβαροί πολιτικοί όπως και πολλοί του ακελ δησυ και ότι πραγματικα θελουν να λυθει το κυπριακο θελω να το ξερω.
    Επίσης επικεντρώθηκες σε ένα banner στα δεξιά του εδωΚυπρος ενώ έχει έξι.
    Αντιφάσκεις όταν τους κατηγορείς ότι θέλουν την φυσική εξόντωση πολιτικών και εσύ πιο πάνω αναφέρεσαι στον δρουσιώτη ως μαγάριο του οποίου έμμεσα το chr.watch μίλησε για εξόντωση του(και από εκεί βρήκα το blog σου).
    Συμφωνώ ότι οι μαλακίες που είπε ο χριστόφιας εν πολλές και ίσως αυτή τη στιγμή να μην είναι ικανός να χειριστεί το κυπριακό εγκλωβισμένος απο τις ακελικές του δεικλίδες.
    Θα ήθελα στο μέλλον(αν δεν το έχεις κάνει ήδη) ένα post για τη δράση του ΕΛΑΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύονται τα greeklish, οι ύβρεις, ο λίβελλος και οι απειλές. Αν κάτι θεωρηθεί απειλή ή απόρρητο προσωπικό δεδομένο ή λίβελλος θα διαγράφεται. Κατά τ' άλλα γράφετε ό,τι θέλετε. Ακόμη και τα bots της Επαγρύπνησης μπορούν να αναρτούν αβέρτα (για να δηλώνουν περισσότερη δουλειά και έτσι πλερώνονται περισσότερα!)